Blog gewoonzoalsjebent

Achteraan, tussen de Ouderen, liep Kleine Snuf in de rij... Toen zag hij Gnoe. ‘Wow!’ riep Kleine Snuf ‘Ik wil ook van die puntige prikhoorns! Dan zou ik er heel eng uitzien en iedereen bang maken!’ Toen zag Kleine Snuf Giraf. ‘Poeh, he! zei Kleine Snuf. ‘Ik wil ook van die superlange steltpoten! Dan zou ik giga-groot zijn. Dan zou ik alle hoge blaadjes plukken en kilometers ver kijken!’ Kleine Snuf liep verdrietig in de rij. ‘Als ik mooie vleugels had kon ik fladderen en vliegen, net als een vogel. Als ik.....

 

Kijk jij net als Kleine Snuf op tegen anderen? Denk je regelmatig ‘ik ben niet goed genoeg?’ Maak je jezelf klein en onzichtbaar? En vergeet je te kijken naar wat er al is?

Dat is zonde want je bent speciaal, gewoon zoals je bent!

Herken jij je in de Kleine Snuf en wil je hier graag een beweging in maken? Je bent van harte welkom!