De Workshop Professioneel Samenwerken is gebaseerd op My Motivation Insights. Wie de drijfveren van zichzelf en zijn teamgenoten kent en begrijpt, kan effectiever communiceren, motiveren en samenwerken. In deze workshop ga jij met jouw (project) team of afdeling actief aan de slag met zowel de individuele kleurenprofielen als het teamprofiel. Je krijgt meer inzicht in elkaars drijfveren en de kracht en ontwikkelpunten van je team. Ook wordt zichtbaar hoe het team functioneert onder stress.

Met deze inzichten gaat het team in gesprek over de samenwerking. Hoe wordt er gecommuniceerd, hoe wordt leiding gegeven, wat vindt het team belangrijk in de samenwerking, worden talenten optimaal benut, hoe kan de samenwerking verbeterd worden en wat is daarvoor nodig? Het resultaat van de workshop is dat er concrete afspraken worden gemaakt over het verbeteren van de samenwerking in de dagelijkse praktijk.

Belangrijk is om vooraf meer inzicht te hebben in wat de organisatie belangrijk vindt. Wat is de huidige en de gewenste cultuur. Welk gedrag wil de organisatie dat medewerkers laten zien. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de doelstellingen en gewenste resultaten besproken.

Wil jij de samenwerking in jouw team verbeteren en meer weten over de Workshop Professioneel Samenwerken? Neem dan gerust contact op.